Beetje afscheid..
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Linda & Wendy
08 Oktober 2007 | Nederland, Nieuw-Vennep
Bij deze willen wij iedereen (alvast) bedanken voor alle leuke, maar vooral erg lieve reacties en berichtjes!
We gaan ons best doen regelmatig een update te geven..
We missen jullie nu al!
Liefs, Wendy & Linda.
09 Oktober 2007 - 05:38
Brenda:
Hallo Meiden, Ja meiden over een kwatier zitten jullie in het vliegtuig op naar afrikaanse avonturen. Of jullie zijn al een week op honk en gewend aan de afrikaanse cultuur. sandra laat mij net een mail lezen, jullie zitten op dit moment in het vliegtuig! Meiden geniet er van. Ik denk elke dag aan jullie en zal van uit nederland wat positieve energie uitstralen voor wat ondersteuning als jullie dat mogen nodig hebben(HA,HA)Meiden hou je taai, ik hoop dat jullie gauw wat van je laat horen. Dikke kus van je moes(Brenda. -
09 Oktober 2007 - 05:45
Sandra :
lieve wenpen en linda,
Wat een gesnotter was dat he meiden met jullie zo bij de ingang! :) Nou ik kan het me goed voorstellen hoor, ik voel me helemaal een beetje raar nu het echt zover is gekomen en dat jullie echt in het vliegtuig zitten en aan jullie avontuur gaan beginnen. Ik zal me elke dag wel afvragen deze week wat jullie nu aan het doen zijn en of het allemaal wel goed gaat met jullie, dus gelijk mailen hoor als jullie een computer zien!! we zitten met smart te wachten op jullie belevenissen lieverds geniet ervan dit doe je waarschijnlijk maar 1 keer in je leven en over 2 maanden komen jullie gillend naar huis!! hahaha nou dat hoop ik niet hoor, en ohja mam en ik zijn al begonnen met onze choreografie voor de chaka zulu dans hoor wen!!! :))
liefs San -
09 Oktober 2007 - 05:49
Dick:
Jonge Dames, het afscheid was vast erg moeilijk voor jullie. Probeer er echter toch van te genieten. Het zal een geweldige ervaring voor jullie zijn. Een ervaring die jullie je hele leven mee zullen nemen.
Geniet en wij zien jullie op 18 december. Reken maar dat wij er zullen staan.
09 Oktober 2007 - 06:02
Hanneke En Tom:
Hoi meiden. Als het goed is zitten jullie nu in de lucht. Het afscheid net was best wel emotioneel,maar die 10 weken zijn zo om. Als jullie thuis komen zullen jullie overlopen van de verhalen en indrukken die jullie hebben opgedaan in Ghana. Wij wachten met spanning op jullie verhalen.Geniet ervan. Dikke kus Tom en Hanneke -
09 Oktober 2007 - 09:26
Rick:
Dag schat(ten, nu het echt definitief is, is het toch wel raar, en zullen die 10 weken wel lang gaan duren, maar als ik denk hoe jullie een onvergetelijk avontuur aangaan en een ervaring rijker terug komen doet dit me erg goed. Wen denk aan het kaartje: Go for it !!!
Meiden maak er wat van en als jullie ons missen zoek goed steun bij elkaar en bedenk dat wij, ondanks dat we jullie missen, niks liever willen dat dat jullie de hele 10 weken volmaken. Nou ik hoop snel wat leuks te lezen op de site hoe jullie ontvangen zijn enzo en de eerste indrukken. Zet hem op !!!
Love you, Rick
09 Oktober 2007 - 10:29
Rick:
Dick, dan sta je wel en dag te vroeg he haha, je kan niet vroeg genoeg wezen !!
Tot 19 december 9.00 uur.
Groet Rick -
09 Oktober 2007 - 15:05
Tom:
Nu ik dit type zijn jullie aan het laatste stukje vliegen bezig?. Ik hoop dat het vliegen meegevallen is en een mooie start geweest is voor het grote avontuur dat jullie tegemoet gaan.Meiden wees elkaars steun en toeverlaat in goede en misschien iets mindere tijden, dan word het zeker een onvergetelijke ervaring, vergeet mij niet en tot mailse -
09 Oktober 2007 - 15:23
Brenda:
Nou Wen,
Rick heeft mij al gebeld hoor, hij vroeg of ik je al miste, maar volgens mij mist hij jou nu all!!We hebben maar gelijk een eet afspraak gemaakt zodat jij samen met Sandra even zijn hart kan luchten bij schoonzus en schoonmoeder(HA,HA) Tijdens het eten zullen we veel over jullie praten en aan jullie denken.Lieve schat over 10 minuten moeten jullie in Accra aan komen, alvast welterusten, en wat je vanavond ook te eten krijgt(you never no) sterkte. Dikke kus van je moes!! -
09 Oktober 2007 - 17:19
Ingie!:
Ennnn .. hoe is het daar?!?! :D:D -
09 Oktober 2007 - 17:29
Rick:
Volgens de website van lufthansa zijn ze (veilig) geland in Ghana om 17.04 uur. -
09 Oktober 2007 - 21:04
Bob:
Het was voor mijn toch een moeilijker afscheid als ik gedacht had, maar ben blij dat jullie dit nu toch kunnen en gaan doen.!! Geniet er van en zorg dat dit een hele mooie ervaring wordt voor jullie allebei.!! let goed op elkaar en heel heel veel plezier daar.!!
Lees en hoor snel hoe het is daar.!!
Lin, hou heel veel van je!!!
Dikke kus voor allebei.!!
bob -
10 Oktober 2007 - 07:32
Brendsa:
goedemorgen meisjes , hebben jullie een beetje goed geslapen de eerst nacht,onder jullie klamboe( of muskietenet) en het stromend water is dat in het slaapverblijf ook nog aanwezig? En de yams,
(lekker????)Ik ben heel benieuwd en kijk elke dag of jullie hebben gemaild( wat natuurlijk geen zin heeft) Maar toch! dag lieve schatten,hou je taai. dikke kus van moes Bren.
10 Oktober 2007 - 07:43
Mylene:
Lieve Linda en Wendy.
Heel, heel veel plezier.Neem alles goed in jullie op zodat wij door jullie verhalen mee kunnen genieten. Ik denk dat die 10 weken voor jullie sneller zullen gaan als voor ons.
Linda ik hou van je. Geniet fijn meiden. -
10 Oktober 2007 - 16:23
"tante Marleen:
Lieve Wendy en Linda,
Ëven wat tips van je "oude en wijze tante":Wendy en Linda,
Ga genieten van wat jullie allemaal meemaken want voor je het weet.......sta je weer in het luxe Holland! Met stromend water, een goed bed, ect, ect.
Wij wensen jullie veel succes met jullie werkzaamheden en cultuurshock!!! ha ha
Maar serieus, wij vinden het "toppie"wat jullie gaan doen en zullen jullie op deze site volgen! Nou meiden tot mails dan maar he, veel groetjes van Rene, Marleen, Mark en jeff XXXX doeiiiii -
10 Oktober 2007 - 17:08
Anna En Pauline:
lieve Wendy (en vast ook lieve linda)
namens Pauline en mij heeeeeeeeeel hartelijk bedankt voor de super toffe kadoos met onze verjaardag. Echt geweldig!
Als het goed is ben je nu aangekomen. Hoop dat de reis goed is gegaan! Heel veel succes de eerste dagen, we houden jullie site zeker in de gaten!
liefs en een dikke zoen, Pauline en Anna