Eerste dag!
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Linda & Wendy
10 Oktober 2007 | Ghana, Kumasi
Na een prettig verlopen, maar erg vermoeiende reis zijn wij sinds gisteren dan eindelijk in Ghana!
De eerste indruk viel alles mee, maar wat is het hier plakkerig zeg!
Eenmaal buiten de aankomsthal echt in Accra te staan, bleek er niemand aanwezig om ons op te halen.. Stress bij Lin, maar geluk was Wen er ook nog ;) Na een telefoontje heen en weer bleek dat Yao in de file stond. Eind goed, alles goed. Alhoewel.. We moesten nog bijna 2 uur wachten op Pieter en Ilze die om 20.10 uur met British Airways aankwamen. Rond 21.00 uur vertrokken wij eindelijk richting Wendy's Place. We vielen van de ene verbazing in de andere op de weg daar naartoe.. Een ding is zeker; dat rijbewijs hebben we voor niets meegenomen, je wilt hier echt niet zelf rijden als je leven je lief is!
De aankomst in Kokrobite maakte alles goed! We hadden een prachtige hut, met badkamer en vanochtend hebben we heerlijk aan het strand in een rieten hutje naast de palmbomen ontbeten. Klaar voor weer een lange dag reizen. Na een reis van 6 uur zijn we nu op de compound. We hebben al kennis gemaakt met Freddy, de 'grasmaaiende' schildpad en de rest van de familie volgt morgen.. ;) Yao en Marlieke zijn in ieder geval super! Wij hebben echt het gevoel dat zij voor ons klaarstaan! Ook de andere vrijwilligers komen erg aardig over! Gelukkig maar..
Er is nu al zoveel te vertellen, maar de stroom kan hier van het ene op het andere moment uitvallen.. dus tot snel!
Liefs, Wendy & Linda.
10 Oktober 2007 - 19:38
Miek:
lieve poepies... goed om te lezen dat jullie veilig en heelhuids aangekomen zijn.. geniet er lekker van.. hoop snel weer meer van jullie te lezen.. kus Miek -
10 Oktober 2007 - 20:13
Mama En Inge:
goeienaand!
goed en fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen!
toch wel leuk om te weten dat ontbijten onder een kokosboom niet alleen in reclames voorkomt;)
echt leuk!
we hopen dat jullie ook morgen een mooie dag zullen hebben en het leuk zullen hebben met de anderen daar.
we kijken trouw elke dag even op jullie site, we houden van jullie, papa ook, die belde net nog, tommy natuurlijk ook, dus ook een dikke poot van hem!
heeeeeeel veel liefs,
mama en inge xxx -
10 Oktober 2007 - 20:16
Sandra:
sjee een pak van mijn hart dat jullie veilig en wel aangekomen zijn!! god god stonden jullie daar zonder vervoer, ik had hewt eerste vliegtuig al weer terug naar huis genomen hahaha ben benieuwd naar jullie volgende mail!!! love you kus san -
10 Oktober 2007 - 20:26
Brenda:
gelukkig bericht van jullie , zat ik al op te wachten.Nog maar pas twee dagen in dit prachtige land en dan al zo veel te vertellen? Al onder de palmbomen gezeten en kennis gemaakt met jullie afrikaanse huismaat.Ben benieuwd wat er nog allemaal komt. Geniet meiden en tot mails. dikke kus van jullie moes, Bren -
10 Oktober 2007 - 20:49
Bob:
hey meiden,
Goed om nu al goede verhalen te horen.!!!
Lees snel weer meer.!!!
Dikke kus Bob
P.s. Lin, je foto hangt bij leroy in ze hok!!!
XXX -
11 Oktober 2007 - 06:23
Mylene:
Fijn dat alles goed is gegaan en dat ondanks de vermoeidheid jullie nu al genieten en ik geniet nu al mee door jullie enthousiasme. Veel liefs meiden vanuit Nieuw-Vennep -
11 Oktober 2007 - 11:23
Jolanda:
He meiden,
Leuk om jullie verhalen te lezen! Ben benieuwd naar wat jullie allemaal gaan mee maken.
Liefs,
Jolanda -
11 Oktober 2007 - 11:55
Rick:
Hoi Meiden,
Lekker dat de vermoeiende trip om daar te komen er nu op zit, nu gaat het dus echt beginnen!! Heel veel plezier en maak er wat van. Ik ben erg benieuwd hoe jullie de leefomstandigheden daar ervaren en hoe jullie gastgezin is...
Liefs Rick
Ps: Wen, Winky wil ook wat zeggen: Miauw ik hou van jou..:)
11 Oktober 2007 - 12:52
Tom:
Noemen jullie dat vrijwillegerswerk, nou ik kom per direkt haha. maar alle gekheid op een stokje ben blij iets te horen en dat alles goed is verlopen tijdens de reis er naar toe.Ik spreek je gauw en denk aan jullie. -
11 Oktober 2007 - 12:55
Tommy (the Cat):
Miauw ik mis je -
11 Oktober 2007 - 18:14
Thea:
hoi meiden,
fijn dat jullie goed aangekomen zijn, leuk dat we al zo snel iets kunnen lezen.
succes morgen.
groetjes Thea -
12 Oktober 2007 - 07:09
Mylene:
Lin wat fijn dat ik gisteren even je stem hebt gehoord je klonk zo dicht bij alsof je thuis was.Have a nice time. Dikke knuffel ook voor Wendy -
12 Oktober 2007 - 07:17
Ingie:
Hoi lin en wen!
hoe is jullie 3e nacht geweest?
en wat gaan jullie vandaag allemaal doen?
ik lees/hoor het wel!
Have fun!
Heel veel liefs, ing xxxxxxxx -
12 Oktober 2007 - 08:26
Dennis:
hey zusje. Nou ik lees dat je het naar je zin heb. Werkse dan voor maandag en geniet lekker van je vrije weekend.
kus den -
12 Oktober 2007 - 08:44
Mieke:
Hoi Linda,
Wat hebben jullie al veel beleefd. En dat voor een eerste dag! Heel veel plezier.
Veel liefs -
12 Oktober 2007 - 14:36
An Weber:
Hoi Wendy & Linda, wat is de tijd toch vreemd.....zelfs daar hebben ze last van files. Dat had ik toch nooit verwacht. Leuk om jullie te kunnen volgen. Ik ben zeer jaloers op jullie, want wat is er toch mooier dan zoveel indrukken opdoen! Heel veel plezier en rust ook goed uit....vanwege jetlag.
Liefs vanuit Texel XXXX An -
14 Oktober 2007 - 08:47
Rob EnChrista:
Hoi Wendy en Linda,
Wat een avontuur gaan jullie aan zeg.
Helemaal top! Ook wij wensen een hele leuke tijd in Ghana.
Rick had jullie weblog doorgestuurd naar ons Wendy. Ik ga iedere week jullie avonturen lezen. En Rick als je je verveeld; je weet waar we wonen al kunnen we nu niet meer bbq en haha.
Meiden veel plezier en pas goed op jullie zelf.
Groetjes Rob en Christa -
14 Oktober 2007 - 15:52
John Bons:
We hebben jullie site gevonden! Wat fijn dat we op zo'n manier contact kunnen houden en een klein beetje een indruk krijgen wat jullie ervaren. Ik blijf het heel dapper vinden wat jullie allemaal ondernemen en het steekt wel erg af tegen "camping Geversduin" waar wij op dit ogenblik onze avonturen beleven.
Grappig, Wendy, vandaag zou je oma (van Brenda) jarig zijn geweest. Het slaat nergens op maar het schiet mij zomaar te binnen. Haar reis van Indonesie naar Nederland duurde bijna drie weken. Jullie zaten binnen een paar uur ver in een ander werelddeel. Ik hoop dat jullie heel veel genieten. Tot jullie volgende bericht en groeten van:
Hajo, Thomas, Marian en John.